4 Duitsers aangehouden in Hellevoetsluis

politie02In de Colenbranderstraat in Hellevoetsluis heeft een man, maandagavond rond kwart voor tien, ingebroken in een auto.

Twee getuigen zagen dat een busje met grote snelheid de straat in kwam rijden en dat een man uit de auto sprong. Hij sloeg de ruit in van een daar geparkeerd staande auto.

Ook de chauffeur van het busje stapte uit. De twee getuigen riepen hard dat er politie gebeld moest worden en daar schrok de bestuurder van het busje kennelijk zo van dat hij weer instapte. Eén van de twee oplettende voorbijgangers probeerde daarna de autokraker uit de auto te trekken en tegen te houden. Dit lukte maar gedeeltelijk en ook deze verdachte wist in het busje te springen, dat daarna hard wegreed.

Agenten troffen het busje korte tijd later aan op de Kanaalweg Westzijde. Op dat moment zaten er vier mannen in, variërend in leeftijd van 23 tot 37 jaar en allen afkomstig uit Duitsland. De bestuurder bleek onder invloed te zijn van alcohol en twee van hen konden zich niet legitimeren. Zij zijn allen aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De politie stelt een onderzoek in.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl