720 kinderen maken kennis met karate!

In het kader van de Sportklas voor de Hellevoetse basisschooljeugd was het dit keer de beurt aan Sportcentrum Kooistee om een aantal gymlessen te verzorgen voor de kinderen van diverse basisscholen. Er werden in totaal 28 kennismakingslessen voor ruim 720 kinderen georganiseerd. De Sportklas is een sportstimuleringsproject die door sportaanbieders, basisscholen en Sportteam PUSH wordt georganiseerd.

Op maandagochtend 26 mei jl. was het dan zover. De kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van o.b.s. de Houthoeffe kregen een sportkennismakingsles van Hans Jansen, Christiaan Rodi, Wim Mallens en Michael van der Neut. Je kon duidelijk aan de rode gezichten van de leerlingen zien dat er flink werd geoefend. Aan het einde van de les gingen de kinderen dan ook met een enthousiast en voldaan gevoel weer terug naar school. Maandag 14 juli staat de laatste kennismaking van dit schooljaar op het programma. De beurt is dan aan o.b.s. de Brandaris.

Alle kinderen die hebben meegedaan aan dit mooie project kregen vervolgens een tegoed voor 4 gratis proeflessen en een gratis karate pak bij inschrijving.

Bent u geïnteresseerd na het lezen van dit artikel, dan kunt u contact opnemen met Sportcentrum Kooistee en kijk op hun website: www.sportcentrumkooistee.nl voor meer informatie.
Doel van het project is dat kinderen op een leuke manier kennismaken met diverse sporten, zodat ze een weloverwogen sportkeuze kunnen maken. En een bewuste keuze – zo is bekend – houd je makkelijker vol! Daarnaast worden kinderen bewust dat sporten leuk is en dat er altijd een sport is die bij ze past. Voor meer informatie omtrent het sportstimuleringsproject de Sportklas kunt u contact opnemen met het Sportteam van stichting PUSH, coördinator Jeffrey Emor (tel: 0181-316688).

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl