Aangepaste openingstijden Bibliotheek Hoogvliet

Van maandag 5 juli tot en met zaterdag 14 augustus 2010 zijn de openingstijden van een aantal bibliotheken en de Bibliobus aangepast.

Bibliotheek Hoogvliet is in deze periode iedere woensdag gesloten. Op andere dagen zijn de openingstijden niet gewijzigd

De gekozen periode is niet zomaar vastgesteld. Uit bezoekerscijfers van voorgaande jaren weet Bibliotheek Rotterdam op welke momenten het erg rustig is in de verschillende vestigingen.

De zomervakantie is zo’n moment. Door het sluiten van vestigingen af te stemmen per deelgemeente blijft de dienstverlening toch zoveel mogelijk op peil.

De website van Bibliotheek Rotterdam biedt een goed alternatief voor leden die op zoek zijn naar een specifiek boek. Op de website van de bibliotheek kunnen zij dit boek opzoeken en het exemplaar van hun keuze via Mijn Bibliotheek digitaal reserveren en ophalen in een vestiging die wel open is.

Klanten die vóór de genoemde periode boeken lenen, ondervinden geen nadelige gevolgen van sluiting. Zo tellen de dagen dat een bibliotheekvestiging gesloten is niet mee in de uitleentermijn van boeken. Ook is de algemene uitleentermijn zoals ieder jaar in vakantietijd verlengd.

Centrale Bibliotheek is gewoon geopend. Wel is de Centrale Bibliotheek van 6 juni t/m 19 september op zondag gesloten. De klantenservice van de Centrale Bibliotheek is tijdens de zomerperiode gewoon beschikbaar en kan zoeken naar oplossing van eventuele problemen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl