Ad Swank ontvangt ‘Ereprijs Westvoorne’

Ad Swank heeft de ‘Ereprijs Westvoorne’ in ontvangst mogen nemen van burgemeester De Jong tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari van de gemeente Westvoorne. Deze gemeentelijke onderscheiding is speciaal voor personen of instanties die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving en zich op sociaal, maatschappelijk of cultureel gebied hebben ingezet.

De heer Swank zet zich al voor zeer lange tijd in voor onze gemeenschap.
Zijn betrokkenheid bij onze gemeente, ook als lokale ondernemer, is enorm. Sinds 1983 is hij zeer actief voor de stichting Culturele Evenementen Oostvoorne. Daarnaast is hij betrokken geweest bij het realiseren van een aantal historische dorpsboekjes en het carillon in de dorpskerk. Tevens is hij sinds 1973 bestuurslid van de Oostvoornse Zakenliedenvereniging en is hij ook lange tijd actief geweest bij de vrijwillige brandweer.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl