Afrojack kan geen auto rijden

ferrari1Wel ja, rijbewijs bij een pakje boter? Of teveel aan paardenkrachten onder zijn billen? Zijn Ferrari 458 4,5 liter-V8 produceert 562 pk. Houdt die maar eens op de weg.

Je raadt het al, als wij hier op VPinfo aan Afrojack een item besteden dan moet er iets zijn, Is het geen vriendin met kind achterlaten, dan was er wel een rijke hoteldochter die alle feestjes afloopt. En nu is het een rood monster waardoor wij aandacht besteden aan onze lokale platendraaier Afrojack.

Afrocrash Afrojack heeft namelijk zijn Ferrari afgeschreven. Die had hij al ruim 1 uur in zijn bezit. Ja sorry weggebruikers zei Afrojack nog wel even. Er stonden net zo veel mensen door dit ongelukje in de file als dat er normaal naar zijn optredens komen. De pas gekochte, 3 jaar oude Ferrari wordt nu een leuk objectje voor het schadeherstelbedrijf. Hij reed volgens eigen zeggen slechts 110, 120 km per uur toen het mis ging op de A4 richting de A13 die maar een beetje nat was. Hoe moet het dan gaan als het echt giet? Ach maakt het uit, hij heeft ook nog een Audi. Tja en volgens vrienden is hij zo gewoon gebleven. Hoeveel van die karretjes rijden er eigenlijk in Spijkenisse? In ieder geval tijdelijk ééntje minder. 

ferrari2
afrojack3

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl