Afrojack verkoopt zijn huis te Spijkenisse

Een unieke kans voor alle fans van de wereldberoemde DJ Afrojack. Hij heeft namelijk zijn huis, inclusief geluidsstudio, in Spijkenisse te koop gezet.

DJ Afrojack heeft zijn huis in Spijkenisse te koop gezet voor een prijs van 299.900,– euro. Zelf kocht hij het huis voor een prijs van 287.000,– euro. Uiteraard rust er geen hypotheek op het huis.

Het betreft een zeer ruime eengezinswoning met een totale woonoppervlakte van 160 vierkante meter. Het optrekje bestaat uit totaal drie kamers: 2 slaapkamers en een luxe badkamer, voorzien van riante regendouche. Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

Koken kan in half open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Zonnen kan in de design achtige achtertuin van 61 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten. Verder is er nog een dubbele garage voor de auto’s.

Bijzonder is dat zich op de tweede verdieping de ruime geluids/muziek studio is, van waar uit Afrojack zijn carriere begon en uiteindelijk de wereld wist te veroveren. Een unieke kans dus voor fans om het huis te kopen en ook beroemd te worden.

afro-studio

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl