Auto te water

Op de Groene Kruisweg in Zwartewaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto in een sloot beland.

Het ongeluk gebeurde om even na één uur, de toedracht is nog onbekend. Politiemensen zagen korte tijd later dat er een auto gedeeltelijk in de sloot lag aan de zuidzijde van de Groene Kruisweg.

De bijrijder zat er nog in, maar kon zelf naar de kant komen. De bestuurder was in eerste instantie niet te vinden, maar werd vlakbij de auto in de bosjes aangetroffen waar hij zich had verstopt. Beide mannen zijn naar een ziekenhuis gebracht, de bestuurder naar het Erasmus MC en de bijrijder naar het Ruwaard van Putten.

Tegen de 37-jarige bestuurder uit Spijkenisse wordt proces-verbaal opgemaakt omdat hij had gedronken. De bijrijder was een 34-jarige man uit Brielle. De Verkeerspolitie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl