Automobilist te water in Bernisse (video)

simonshaven-autoOp de Bernisser Spuidijk is woensdagavond om half tien een automobilist te water geraakt. De hulpdiensten troffen de man aan in het water, nadat hij zelf uit de auto was geklommen.

Door onderkoeling kon de man in eerste instantie niet vertellen of er meerdere personen in de auto zaten.

De auto raakte, door tot nog toe onbekende oorzaak, te water. Toen de politie gisteravond ter plaatse kwam was de bestuurder van de auto, een 39-jarige man uit Hellevoetsluis, uit het water en werd opgevangen door een getuige. De man was moeilijk aanspreekbaar, dus kon er niet achterhaald worden of er nog meer personen in de auto zaten. De brandweer heeft tot kwart voor twaalf ‘s-avonds gezocht om het voertuig te localiseren.

Slachtoffer

Het bestuurder van de auto is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het Ruwaard van Putten Ziekenhuis (RPZ) in Spijkenisse. Ook had de bestuurder last van pijn op de borst en misselijkheid. De man kon rond half één in de nacht van woensdag op donderdag het ziekenhuis verlaten.

Donderdagochtend zijn de pogingen om het voertuig te localiseren hervat. Er wordt vanuit gegaan dat de bestuurder de enige inzittende was tijdens het ongeval.

simonshaven-auto01

simonshaven-auto02 simonshaven-auto03{youtube}TevW0N-Aon4{/youtube}

© Foto’s: Dion Meijer / Video: Irene Hoogenraad

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl