Banenmarkt trekt ruim 2000 bezoekers

BanenmarktDe banenmarkt die het werkgeversteam Hellevoetsluis op 9 april organiseerde in het gemeentehuis van Hellevoetsluis is zeer goed bezocht.

Naar schatting bezochten ruim 2000 werkzoekenden en belangstellenden de banenmarkt.

Om 10.00 uur werd de banenmarkt officiëel geopend door wethouder Marja Roza, waarbij zij het belang benadrukte om werkgevers en werknemers met elkaar in contact te brengen, zeker in deze economisch moeilijke tijden.

Zowel werkgevers als werkzoekenden waren zeer positief over de banenmarkt. Er was een breed scala aan werkgevers aanwezig, waardoor er vacatures in veel verschillende sectoren te vinden waren. De bezoekers waren zeer gemotiveerd, waarbij opviel dat zowel jong als oud en hoog en laag opgeleiden aanwezig waren. De werkgevers gaven aan zeker vacatures te kunnen invullen.

Al met al een zeer geslaagde dag. Duidelijk is dat dit zeker niet de laatste banenmarkt zal zijn die de Gemeente Hellevoetsluis organiseert.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl