Benoeming nieuwe wethouder Westvoorne

erik-mulderErik Mulder (D66) is vandaag tijdens de raadsvergadering van de gemeente Westvoorne benoemd als wethouder en opvolger van wethouder Klok die op 8 oktober 2012 zijn ontslag indiende. Erik Mulder start zijn werkzaamheden als wethouder op 5 november 2012.

De nieuwe wethouder neemt de beleidsgebieden en dossiers van zijn voorganger op grote lijnen over. Het gaat dan onder meer om Economische Zaken, Natuur & Recreatie en Milieu.

Tot 5 november worden die beleidsonderdelen waargenomen door de huidige collegeleden.

Erik Mulder is 53 jaar, getrouwd en vader van 3 studerende zoons. Hij woont in Oostvoorne en was van 2010 tot 2012 fractieassistent voor D66. Erik Mulder is een postdoctoraal geschoolde register controller en heeft 33 jaar werkervaring, waarvan 22 jaar in het bedrijfsleven. Hij was onder meer financieel directeur bij het voormalige Spreeuwenberg Steigerbouw in Zwartewaal, werkte zeven jaar voor een Rotterdamse woningcorporatie en vier jaar als concern controller bij de gemeente Spijkenisse. Daarnaast heeft hij bestuursfuncties vervuld bij verzorgingscentra en een woningcorporatie.

Erik Mulder is momenteel werkzaam als corporate controller bij Thermaflex International Holding bv in Waalwijk. Deze baan zal hij vanaf 5 november als parttime baan gaan combineren met zijn parttime functie als wethouder.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl