Bijeenkomst ZZP’ers

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur in het ’t Wapen van Marion, Zeeweg 60 in Oostvoorne. Na afloop is er de ruimte om te netwerken met de andere aanwezige zzp’ers.

De bijeenkomst is het vervolg van de drukbezochte kick-off bijeenkomst van 21 januari waar zzp’ers hun wensen konden uiten. Een taskforce van zzp’ers heeft deze wensen uitgewerkt. De inspanningen hebben geresulteerd in een website waarop zzp’ers zich kunnen profileren, een stichting en netwerkbijeenkomsten. Het resultaat van de taskforce wordt tijdens deze tweede bijeenkomst aan alle zzp’ers van Westvoorne gepresenteerd. De gemeente Westvoorne nodigt u van harte uit om bij deze presentatie aanwezig te zijn.

Eind 2013 is de gemeente Westvoorne in samenwerking met de Kamer van Koophandel het traject voor zzp’ers gestart. Het doel was om te achterhalen wat de wensen en behoeften zijn van de zzp’ers in Westvoorne. Dit heeft geleid tot een goed bezochte en gezellige bijeenkomst op 21 januari. Op deze avond zijn veel ideeën en wensen door zzp’ers aangedragen. Uiteindelijk hebben 18 zzp’ers zich opgegeven om aan de slag te gaan met de genoemde punten. Deze ondernemers hebben zich verenigd in een taskforce en hebben de afgelopen maanden hard gewerkt. De gemeente is daarom ook erg trots op de behaalde resultaten.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u zich wenden tot Martine van Toledo, de secretaris van de nieuwe stichting Bizz-Plein. Zij is te bereiken via e-mail: secretaris@bedrijfopvoorne.nl.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl