Boerderij de Aarde houdt Open Dag

Op zaterdag 10 november organiseert boerderij ‘Op Aarde’ een open dag. Tussen 11:00 en 16:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen op deze unieke nieuwe boederij, waar het boerenbedrijf wordt gecombineerd met zorg en zingeving.

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om dit bouwproject op tijd en binnen budget te realiseren en nu is het zo ver: boerderij Op Aarde is af! Boeren Arjan Monteny en Ronald van de Vliet zijn hartstikke trots op het resultaat en laten dit graag aan iedereen zien.

 

De bestaande landbouwactiviteiten zijn uitgebreid met een zorgboerderij met dagbesteding voor dementerende ouderen uit Brielle, Westvoorne en de rest van Voorne-Putten en Rozenburg. De begeleiding is in handen van verzorgenden van het Catharina Gasthuis. Naast één van de zorgboeren zijn er ook vrijwilligers voor ondersteuning bij de activiteiten. De zorgboerderij is bestemd voor dagbesteding van nog thuiswonende ouderen die last hebben van dementie, de gevolgen van een herseninfarct of sociaal isolement.

‘Op Aarde’ biedt ook ruimte voor retraites, workshops, educatie en vergaderen. Op Aarde biedt een combinatie van luxe en comfort met boereneenvoud. De ruimtes zijn fraai ingericht, met wisselende kunsttentoonstellingen. De rust van de polder en de boerderij vormen een prima uitgangspositie voor een bijeenkomst of vergadering.Voor de catering wordt samengewerkt met Gasterij De Bollaarshoeve, waar mensen werken met een verstandelijke beperking. 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl