Brielle, een levende winkelstad

Op zondagmiddag 2 februari gaat de in Brielse binnenstad het dak eraf! De winkeliers, weekmarkt en horeca sluiten de “Magische Weken” spetterend af met een extra verloting. De feestelijke afsluiting van de Magische Weken begint om 13.00 uur op de Markt!

Donderdag 30 januari sluiten om 16.30 uur de actiebussen. Op vrijdag worden uit álle kanskaarten de laatste 10 finalisten getrokken, zij maken kans op de hoofdprijs van maar liefst 500 euro shoptegoed.

De 10 finalisten worden vooraf op de hoogte gesteld. Alleen als je zelf aanwezig bent maak je kans op de hoofdprijs!

Tijdens een spetterende show, gepresenteerd door Wally Preyll, wordt de winnaar getrokken. Zodra bekend is wie die winnaar is gaat deze samen met personal assistente Ellen Swartjes en Jasperina de Man (als Brielse insider) de binnenstad in om alle 500 euro’s onmiddellijk uit te geven. Voor sluitingstijd moet al het geld op zijn! Kortom, SHOP TILL YOU DROP!

Met de 500 euro is het feest van de “Magische Weken” nog niet afgelopen! Het aanwezige publiek maakt door middel van extra lootjes kans op vele mooie prijzen, de zogenaamde Wild Cards. Tot nu toe zijn dat er al meer dan dertig. Hierbij zitten cadeaubonnen variërend in prijs van 10 tot 100 euro, een RayBan montuur inclusief verte, getinte of leesglazen t.w.v. 245 euro, een barbecue, een High Beer, schoonheidsbehandelingen, workshops bonbons maken en nog veel meer! De wild cards stromen nog steeds binnen!

Kom daarom op zondagmiddag 2 februari naar Brielle en zorg dat je er bij bent! De kans om iets ter plekke te winnen is namelijk groter dan je denkt!

Vanaf 12.00 uur zijn alle winkels open en het finalespel begint om 13.00 uur, op de Markt!

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl