Burgemeester Salet reikt twee Jongerenlintjes uit

jongerenlintje-2013Burgemeester Salet heeft de laatste twee Jongerenlintjes uitgereikt. Deze lintjes zijn door het drukke programma van de beide winnaars niet uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van 7 januari.

Beide winnaars voelden zich zeer vereerd dat ze deze onderscheiding alsnog in ontvangst konden nemen.

De eerste uitreiking was aan Johnno Scholte (20). Hij heeft het Jongerenlintje gekregen voor het veroveren van de negende plaats in de World Ranking Kitesurfen. Op het Europees kampioenschap wist hij de derde plaats te bemachtigen.

Tim Wes (19) kreeg daarna zijn Jongerenlintje overhandigd. Tim is een muzikaal talent die zijn sporen in de muziek al heeft verdiend. Op verschillende festivals, maar ook op tv, is hij geen onbekende meer, hij speelde op het North Sea Jazz Festival en bij De Wereld Draait Door. Ook heeft hij opgetreden met Candy Dulfer en Sabrina Starke. Aan dit lijstje mag hij nu ook Kane toevoegen. Daar heeft hij begin maart als gastartiest gespeeld op het ‘Come Together’ concert in de Amsterdamse Gashouder. Met zijn geweldige talent op de saxofoon heeft hij met zijn debuutplaat “On My Way” zijn visitekaartje afgeleverd.

Burgemeester Salet ging samen met hen op de foto en prees beiden voor het krijgen van deze speciale onderscheiding. Als beloning kregen zij naast het lintje ook een verrassing voor deze bijzondere prestatie.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl