Dag kweker

Na een melding van inbraak troffen agenten zondag in een woning een hennepkwekerij aan. Verspreid over twee verdiepingen stonden er zo’n 500 planten en 42 lampen. Het hennepteam van de gemeente Hellevoetsluis heeft de kwekerij ontmanteld.

De politie kwam bij de woning omdat ze een melding had gehad van inbraak. De bewoners waren niet thuis, maar de achterdeur van het pand stond open. Daarnaast was er een ruitje ingeslagen.

Bij het binnengaan van de woning roken de agenten een henneplucht en in de woonkamer troffen ze hennepbladeren aan. Bij nader onderzoek vonden ze de planten en apparatuur. Alle planten en materialen worden vernietigd. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl