Diederik Samsom presenteert zich in Spijkenisse

 

samson-pvdaAfgelopen zaterdag 10 maart bracht Diederik Samsom, kandidaat partijleider van de PvdA, een bezoek aan Spijkenisse.

Midden op het Uitplein presenteerde hij zich als kandidaat voor het partijleiderschap van de PvdA.

Vanaf 15.00 uur verzamelden mensen zich al op het Uitplein in afwachting van de komst van Samsom. Omstreeks 15.45 uur arriveerde Samsom op het Uitplein. Daar wachtte een menigte van enkele tientallen mensen hem op. De enorme belangstelling voelde als een warm onthaal. “Zo midden op een plein geeft een fantastische sfeer”, aldus Diederik Samsom.

Het Uitplein was behoorlijk rood gekleurd door de ballonnen en hesjes waarmee de PvdA-leden ook omstanders betrokken bij het bezoek van Diederik Samsom. Enkele voorbijgangers maakte direct van de gelegenheid gebruik en stelden Samsom enkele kritische vragen. Samsom nam alle tijd voor vragen en gaf bevredigend antwoord. 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl