Dode man aangetroffen in woning Hoogvliet

politie02In een woning aan de Marthalaan in Rotterdam-Hoogvliet is woensdagochtend een dode man aangetroffen.

Het slachtoffer was de 54-jarige bewoner van de woning.

Rond kwart voor elf kreeg de politie een melding dat er een man ernstig gewond in het huis lag.

Agenten ontdekten kort daarna het levenloze lichaam. De politie gaat uit van een misdrijf, gezien de verwondingen op het lichaam van het slachtoffer.

De man was gekneveld. De politie vermoedt dat hij een paar dagen eerder zo achtergelaten is. Het NFI pleegt sectie op het lichaam om zo te achterhalen waar het slachtoffer aan overleden is.

Er is direct een grootschalig onderzoek ingesteld. 19 rechercheurs werken aan deze zaak. Zo moet duidelijk worden wie er verantwoordelijk is voor het overlijden van het slachtoffer en wat er gebeurd is in de woning.

De politie zou graag in contact komen met mensen die in de periode van 12 tot 16 maart iets verdachts gezien hebben in de omgeving van de flat aan de Marthalaan. Ook mensen die informatie hebben over het misdrijf, het slachtoffer of over de dader wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) U kunt uw informatie ook anoniem delen met de politie via M. 0800-7000.

{BANNER}

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl