Een literair-culinaire avond met Hugo Borst, Frank Schouten en Herman Brusselmans

Een diner met auteurs Hugo Borst en Herman Brusselmans, daar sla je een uizending van De Wereld Draait Door voor over, daar zeg je een afspraak met familie of vrienden voor af. Sterker nog: die familie of vrienden nodig je uit om op vrijdagavond 18 mei aanstaande mee te gaan naar Restaurant Bogey’s op Golfbaan Kleiburg waar liefhebbers van literatuur en lekker eten daadwerkelijk aan tafel kunnen met Hugo Borst en Herman Brusselmans.

Literair Culinair begint om 19.00 uur en wordt ingeleid door Frank Schouten die onlangs debuteerde met het enthousiast ontvangen boek H*A*R*P*O*E*N – Houvast voor de Echte Man.

Restauranteigenaar Johan Schouten zet op zijn schitterende nieuwe locatie  aan de Brielse golfcourse Kleiburg het succesvolle evenement Literair Culinair voort. Schouten maakte binnen en buiten de literaire wereld naam met de reeks culinaire avonden met schrijvers in zijn vorige restaurant, Van Rijckevorsel in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het eerst wordt Literair Culinair gehouden in Bogey’s bij het golfterrein aan de oever van het Brielse Meer.

Die formule luidt als volgt: een bekende schrijver is te gast en mag zijn favoriete menu samenstellen. Tussen de gangen door leest hij voor uit zijn werk en bij iedere gang rouleert hij van tafel. Zo kunnen alle  gasten in een genoeglijke ambiance kennis maken met de schrijver en zijn culinaire voorkeuren. En natuurlijk aan tafel met hem van gedachten wisselen! . Enkele schrijvers die verschenen op Literair Culinair waren Ronald Giphart, Herman Brusselmans, Leon de Winter, Joost Zwagerman en Herman Koch.

Op vrijdag 18 mei aanstaande dus de eerste literair-culinaire avond in restaurant Bogey’s met Hugo Borst, Herman Brusselmans en ‘echte man’ Frank Schouten. Voor € 99,- genieten de gasten van een driegangenmenu, bijbehorende drankjes en natuurlijk een heel bijzondere kennismaking met de drie auteurs. Plaatsen voor de avond zijn te reserveren bij Restaurant Bogey’s, telefoonnummer 0181-414225, of via Johan Schouten 06-83657156.  Restaurant Bogey’s ligt op het terrein van Golfbaan Kleiburg aan de Krabbeweg 9 in Brielle

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl