Eis: 3 jaar tegen Léon van M.

Léon van M. afkomstig uit Oostvoorne heeft drie jaar celstraf tegen zich horen eisen vanwege een reeks inbraken en autodiefstallen op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee.

Naast deze vergrijpen wordt hij ook verantwoordelijk gehouden voor het doodrijden van een hond.

Van M. was al eerder met justitie in aanraking gekomen. 17 maanden zat hij toen vast op verdenking van het plegen van moord

, maar omdat het Openbaar Ministerie in die zaak de bewijslast niet rond kon krijgen werd hij, begin juni 2008, in vrijheid gesteld.

Van M. kon hier, volgens zijn advocaat, niet goed mee omgaan en raakte van het juiste pad af.

Van M. is bij justitie, nog steeds in het vizier als dader van de moord op de 35-jarige apothekersassistente Caroline van Toledo, die op zaterdag 3 september 2005 in Oostvoorne dood werd gevonden in de kofferbak van een uitgebrande auto. Haar woning in dezelfde plaats bleek die ochtend ook in brand te staan.

Over twee weken weet van M. hoelang hij nu weer wordt opgeborgen.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl