Eis: Levenslang in zaak Farida

zaak-farida112OM eist levenslang tegen Patrick S. Hij wordt er van verdacht Farida Zargar te hebben vermoord.

S. zou Farida hebben willen beroven, maar toen ze begon te gillen zou hij op haar hebben ingestoken. De jonge vrouw werd vervolgens begraven in het Mallebos. Ze was meer dan een jaar spoorloos.

Patrick S. kwam in beeld bij de politie toen hij in oktober 2011 werd opgepakt voor een aantal roven. Bij doorzoekingen van zijn huis werden spullen van Farida gevonden. Onder zijn schuur lag in een pot de voet van het slachtoffer begraven.

S. staat ook terecht voor de dood van een andere vrouw, Nanda Kerklaan, Zij werd aanvankelijk zwaargewond aangetroffen en overleed de volgende dag in het Ruwaard van Puttenziekenhuis.

Daarnaast wordt de verdachte beschuldigd van een poging tot moord op een Pool, diverse roofovervallen en het bezit van kinderporno.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl