Expositie van Sija’s schildergroep

Van 1 t/m 28 februari 2014 exposeren en werken de cursisten van de schildergroep van Sija Vermaat en Theo Heydenrijk met schilderijen in Kunst in Uitvoering aan de Bernissedijk 24 in Zwartewaal.
De kunstenaars zijn tijdens de openingsdagen bij toerbeurt aanwezig. De organisatoren vrijwel steeds.

Kunst in Uitvoering is de galerie en het atelier van Kunstkring Voorne, waar maandelijks de kunst van een of meerdere leden van de Kunstkring te bewonderen is.

De Schildergroep

Sija Vermaat organiseert 2 x per jaar een 10-wekelijkse schilder- en tekencursus, waarbij de cursisten zelf mogen werken onder begeleiding van het kunstenaarsduo Sija Vermaat en Theo Heydenrijk. Ze kunnen kennismaken met uiteenlopende materialen en technieken en worden begeleid bij hun werk. Dat dit ieder jaar weer tot verrassende resultaten leidt, blijkt uit de geëxposeerde werken van de groep van 2013.

De groep bestaat dit jaar weer uit bijna alle deelnemers van 2013, maar er zijn voor belangstellenden nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelding wel graag snel, want de nieuwe cursus is alweer begonnen: sijavermaat@upcmail.nl of 0181-326605.
Kom naar de expositie en bekijk het werk van de cursisten. Wellicht voor u gelijk de gelegenheid om in te schrijven voor de nieuwe cursus.

Tijdens de expositie zal er ook werk van een gastexposante zijn: sieraden van roestvrijstaal, leder en Swarovski. Zeer de moeite waard en billijk geprijsd.

Atelier/Galerie “Kunst in Uitvoering” in Zwartewaal, Bernissedijk 24 (ingang aan de haven) is geopend: vrijdag en zaterdag van 11.00 – 17.00 uur en op zondag van 13.00 – 16.00 uur.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl