Extra kaarten Brielle’s Got Fashion

briellefassionAlle kaarten voor Brielle’s Got Fashion zijn uitverkocht! Reden temeer om nog meer plaats te maken. Vanaf vandaag is het nog mogelijk om de laatste 50 extra kaarten te bemachtigen.

Voor de show zelf is alles inmiddels klaar. De winkels hebben de nieuwe najaars- en wintermode gereed, de modellen hebben al diverse malen geoefend op de prachtige muziek en de generale repetitie staat gepland. De horeca is ook al druk bezig met de voorbereidingen.

Donderdagavond 2 oktober wordt weer een spectaculaire avond! Volop entertainment, prachtige verlichting, verrassende acts en natuurlijk Suzan Mulder die de avond als geen ander weet te presenteren. Ook Shary-an is gereed. Zij zal diverse songs op deze avond ten gehore brengen. Kortom, het wordt sprankelend, verrassend en wervelend!

Voor de laatste informatie, kijk op www.beleefbrielle.nl of Facebook: Brielle’s Got Fashion.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl