Hans Spekman op Ombudsavond PvdA

hans-spekmanNa twee spreekuren in september zal het ombudswerk van de Partij van de Arbeid in Spijkenisse zijn officiële start beleven.

Daartoe hebben zij Tweede Kamerlid Hans Spekman bereid gevonden om naar  het spreekuur in wijkcentrum Noord te komen .

Daar zal Hans Spekman woensdagavond 7 oktober, omstreeks 18.45 uur enkele woorden aan het belang van plaatselijk ombudswerk wijden. Hans Spekman is diegene in en om de Tweede Kamerfractie van de PvdA die het ombudswerk nieuw leven heeft ingeblazen, omdat hij, als geen ander, het belang van de ombudsfunctie van volksvertegenwoordigers begrijpt en ondersteunt.

Iedereen is uitgenodigd om de officiële opening mee te maken; vanaf 18.30 uur wijkcentrum Noord aan de Churchilllaan 27 in Spijkenisse. Aansluitend zal het vaste spreekuur vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur gewoon doorgaan.

Buiten de spreekuren om kan men ook terecht op de website www.ombudsteam-pvda-spijkenisse.nl, waar per e-mail een verzoek om hulp kan worden doorgegeven. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om telefonisch de hulp van het ombudsteam in te roepen; daartoe is tijdens de spreekuren het nummer (06)41.71.22.27 beschikbaar, maar waarop ook 24 uur per dag een bericht kan worden ingesproken.

Mocht u er niet bij kunnen zijn, in de agenda van VPinfo.nl staan de overige avonden, die dit jaar worden gehouden, vermeld.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl