Hellevoetsluis sluit contract schuldhulpverlening met PLANgroep

plangroepOp 30 mei 2012 hebben wethouder Roza-de Pijper en mevrouw de Peuter, directeur van PLANgroep, een nieuw contract ondertekend voor de uitvoering van schuldhulpverlening.

Dit contract is na een Europese aanbesteding gegund aan PLANgroep, omdat zij het meest voldeden aan de gestelde prijs/kwaliteit verhouding.

Het contract is vooralsnog aangegaan voor de duur van vier jaar en kan tweemaal worden verlengd.

Met het aangaan van dit nieuwe contract zijn een aantal zaken gewijzigd. Zo kunnen inwoners van Hellevoetsluis zich niet langer direct bij PLANgroep aanmelden, maar bij de gemeente. De gemeente inventariseert de problematiek en draagt het dossier eventueel over een PLANgroep.

PLANgroep zal de inwoner vervolgens ondersteunen bij het uitvoeren van een traject schuldhulpverlening. Voor vragen en/of ondersteuning omtrent problematische schulden kan men zich aanmelden bij mevrouw E. de Wit, gemeentelijk regisseur schuldhulpverlening, telefoonnummer 0181-330352. Afspraken kunnen worden gemaakt bij de balie van de afdeling Werk, Inkomen & Zorg (voomalige locatie van het UWV).

Daarnaast is PLANgroep niet langer gevestigd in het gemeentehuis, maar hebben zij een eigen locatie aan het Bruggehoord 57. PLANgroep is telefonisch te bereiken op 0181-331100 (van 9.00 tot 11.00 uur voor klanten) of 0181-331109 (van 9.00 tot 17.00 uur voor bedrijven).

1 Reactie

  1. Sri

    Hoi motorboters,Best apart zo zeodnr zeil en ook nog in de kou. Maar het warme zuiden lokt steeds sterker.Hier vroor het vannacht.. Je houdt zeker s nachts ook de kachel aan?Het zou leuk zijn om van iedere ligplaats een fotootje te zien van de Anyway in de nieuwe omgeving.Ben benieuwd naar de volgende plekken; en hoe het kroost zich vermaakt. maken ze al huiswerk????GroetsGerard

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl