Hellevoetsluis wil stranden verbeteren

De gemeente Hellevoetsluis verkent de mogelijkheden om het gebied nabij het Quackstrand en de Haringvlietdam te verbeteren. In dit gebied waar verschillende functies zoals recreatie en natuur samengaan, ziet het college kansen om de kwaliteit van het gebied te verhogen en voor gebruikers aantrekkelijker te maken.

De eerste stap hiertoe is een gebiedsuitwerking, die dinsdag 26 mei aan het college werd gepresenteerd, waarin diverse kansen zijn benoemd. De volgende stap is samen met organisaties en ondernemers te praten over waar(mee) meerwaarde kan worden gecreëerd.

Wethouder Peter Hofman: “Het Quackstrand heeft potentie, goed om met verschillende partijen, vanuit verschillende invalshoeken hiernaar te kijken”.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl