Helvoetse reddingsbrigade krijgt nieuw dak

nieuwdakEen deel van het dak van de Helvoetse Reddingsbrigade aan de Kanaalweg Oostzijde 8 was aan vervanging toe. Door lekkage werden de pakken van de vrijwilligers bij slecht weer nat.

Kleyweg Montage uit Hellevoetsluis heeft de opdracht gekregen de lekkage te verhelpen door een deel van het dak te vervangen.

Samen met John van der Pas van Klus & Onderhoudsbedrijf van der Pas heeft Ard Kleyweg aanvang gemaakt met de werkzaamheden en zo de lekkage verholpen.

Ard: “samenwerken is voor mij erg belangrijk. Samen sta je sterk en kun je grotere projecten uitvoeren. Voor dit project heb ik John van der Pas ingeschakeld, hij heeft de dakbedekking gebrand.”

Ronald Bodenstaff van de HRB: “het was hard nodig het dak te repareren zodat onze kostbare spullen weer droog blijven. Wij zijn erg blij met het resultaat en danken Ard Kleyweg en John van der Pas voor het professioneel uitvoeren van de werkzaamheden.”

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl