Hoogenraad dient WOB-verzoek in over InSpijkenisse

inspijkenisse-onlineHoogenraad Media heeft de gemeente verzocht documenten te overhandigen omgaande het project InSpijkenisse.

Hoogenraad Media  is van mening dat de schijn van vriendjespolitiek is gewekt en is aan het uitzoeken hoe de zaken gelopen zijn.

Eerder diende Hoogenraad Media een klacht in tegen oud-wethouder ’t Hart, omdat hij volgens Hoogenraad de opdracht omtrend InSpijkenisse aan een bevriend oud-raadslid gegeven zou hebben.

De gemeente heeft de klacht onderzocht en ongegrond verklaard. Hoogenraad Media laat weten het hier niet mee eens te zijn en legt de klacht voor bij de ombudsman.

InSpijkenisse was een campagne om onder andere in november en december meer bezoekers naar het winkelhart te krijgen. De campagne kostte de gemeente 53.000 euro, maar heeft niet het beoogde doel gehaald. Het idee werd bedacht door het Schiedamse bureau Vijf890.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl