Horecatoernooi gewonnen door Feestcafé Overboard.

vlotbrug-horecatoernooiZaterdag 8 juni gingen voetbalteams van maar liefst 16 Horecagelegenheden met elkaar de sportieve strijd aan op een zonovergoten complex van FC Vlotbrug.

Uiteindelijk kwam daar Feestcafé Overboard in een kwalitatief hoogstaande finale met Snackbar The Frying Dutchman als winnaar uit te voorschijn. Café de Buren eindigde op de 3e plaats.

De meest sportieve deelnemer bleek volgens de jury het team van de Bezorgbeer. Dit team had namelijk een aantal jongedames in de selectie opgenomen en daar was deze jury kennelijk van onder de indruk. Nadat de strijd was gestreden werd het publiek nog vermaakt door de zingende DJ Remy en genoten van een fantastische BBQ en vooruit, óók van één of twee biertjes!
Door het mooie weer was het heerlijk ontspannen toeven aan het Schelpenpad. Heel uitgaand Hellevoetsluis en zelfs Brielle (de Lumey) praatte met elkaar bij, vaak languit liggend in het gras. Het was dus weer een topdag, die dit jaar voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst, door de gezelligste voetbalvereniging van Hellevoetsluis en omstreken in samenwerking met Wakker Events werd georganiseerd. Wat een heerlijke manier om een lang voetbalseizoen af te sluiten!
Dit toernooi is uitgegroeid tot een fantastische traditie, waar horecaminnend Hellevoetsluis elkaar op een sportieve manier tegenkomt. De wisselbeker staat dit jaar in Feestcafé Overboard!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl