Huldiging Anne Snoeij, Daan Boer en Martijn Noordermeer

annesnoeiAnne Snoeij, algemeen kampioen op het onderdeel enkelspan in de internationale Power Horse Competitie, Daan Boer Nederlands kampioen RS Tera zeilen en Martijn Noordermeer tweede van Nederland in dezelfde zeilklasse worden op 21 november om 14.30 uur op het gemeentehuis gehuldigd door burgemeester De Jong en wethouder Groenewegen.

Gemeente Westvoorne is trots op haar topsporters en zet bijzondere sportprestaties graag in het zonnetje.

Anne Snoeij is in het weekend van 22 september, tijdens de internationale Power Horse Competitie samen met paard Toon, kampioen geworden in de enkelspanklasse. Anne, Toon en haar vader/ groom Bram Snoeij vormen Team Rockanje. Het team stond de gehele competitie eerste in het klassement. Ook wisten ze de weekendwedstrijdprijs te winnen. Dit betekende een mooi afscheid voor Bram Snoeij, welke na dit seizoen stopt.

Daan Boer en Martijn Noordermeer hebben in het weekend van 22 september deelgenomen aan de Dutch RS Games. Tijdens dit kampioenschap is Daan Nederlands kampioen geworden en Martijn eindigde op de tweede plaats. Een zeer knappe prestatie van de twee jonge zeilers die beide lid zijn van Watersport Vereniging Oostvoorne.

Het gemeentebestuur van Westvoorne vindt dat Anne, Daan en Martijn met hun prestaties een voorbeeld zijn voor anderen die zich inspannen om hun persoonlijke top te bereiken. Het gemeentebestuur feliciteert Anne, Daan en Martijn van harte met het behalen van hun kampioenschappen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl