Informatieavond over het woningbouwplan ‘De Rots’

 

Op 22 maart 2012 is er een informatieavond over het woningbouwplan ‘De Rots’ in de Welkomkerk inRockanje. De gemeente Westvoorne heeft deze informatieavond georganiseerd om inwoners van Westvoorne te informeren over de plannen van de werkgroep ‘De Rots’. De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur.

De werkgroep ‘De Rots’ bestaat uit een vertegenwoordiging van omwonenden, Houd Rockanje Laag, ondernemers, Huurdersvereniging Westvoorne en gemeente Westvoorne. Januari 2012 heeft de laatste vergadering van de werkgroep ‘De Rots’ plaatsgevonden.

Er zijn twee mogelijke bouwplannen ontwikkeld. In beide varianten blijven de bestaande woningen aan de Floris van Eijkstraat (nr. 3 en 5) en Willem de Waalstraat (nr. 14 en 16) gehandhaafd. De nieuwbouw wordt dus gesitueerd aan de Dorpsweg en Floris van Eijkstraat. Tijdens de informatieavond worden de aanwezigen over deze twee varianten geïnformeerd.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl