Informatieavonden verbreding Maasvlakte-Vaanplein in november

verbreding-a15Rijkswaterstaat verbreedt de A15 tussen de Maasvlakte en het Vaanplein. Op de informatieavonden in november kunnen bewoners en ondernemers informatie krijgen over de werkzaamheden en de effecten voor de omgeving. De avonden duren van 19.00 tot 21.00 uur.

Projectuitvoerder A-Lanes A15 organiseert samen met Rijkswaterstaat en De Verkeersonderneming de zes informatieavonden over de verbreding van de snelweg.

De avonden bieden informatie over de werkzaamheden en effecten daarvan in de verschillende (deel)gemeenten. Ook is er een maquette te zien van de nieuwe Botlekbrug.

De avonden vinden plaats in de vorm van een informatiemarkt waar bewoners en ondernemers tussen 19.00 en 21.00 uur op elk gewenst moment kunnen binnenlopen. De markt geeft inzicht in de stand van zaken van de werkzaamheden, de verschillende bouwmethoden, mogelijke effecten zoals geluidhinder en hoe dit eventueel beperkt kan worden.

Uiteraard kunnen bezoekers vragen stellen aan A-Lanes A15, Rijkswaterstaat en De Verkeersonderneming. Rond 20.00 uur is er een presentatie over het project. Ook is de beweegbare maquette te zien van de nieuwe Botlekbrug, straks de grootste hefbrug van Europa.

Overzicht avonden

 

De avonden worden op de volgende data georganiseerd: 

donderdag 8 november 2012: Spijkenisse, stadhuis, Raadhuislaan 106 

maandag 19 november 2012: Brielle (samen met Bernisse, Westvoorne, Hellevoetsluis, Rozenburg), Brestheater, Gooteplein 1

Project verbreding A15

De belangrijkste verkeersader in het Rotterdamse haven- en industriegebied, de A15, ondergaat een grote verandering met als doel: minder files en een betere doorstroming op dit stuk van het wegennet. Het project omvat het verbreden van de A15 tussen Maasvlakte en Vaanplein, de bouw van een nieuwe Botlekbrug en het onderhoud van dit wegdeel tot en met 2035.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl