Kanjer Jayden vindt rust

jaydenKanjer Jayden heeft donderdagavond zijn rust gevonden. Dat werd geschreven op het blog welke bijgehouden werd door de moeder van de jongen, kanjerjayden.nl. Jayden leed aan een heftige vorm van kinderkanker.

Jayden van Deijl werd geboren op 9 september 2008. Op 28 oktober 2011 werd bij Jayden de ziekte hoog-risico-neuroblastoom geconstateerd, ook wel kinderkanker stadium 4.

In dit stadium zijn er diverse tumoren en uitzaaiingen in het lichaam. Moeder Nancy en vader Remco startten in januari 2012 acties om geld in te zamelen voor een behandeling in Amerika. In mei 2012 is uiteindelijk de half jaar durende behandeling gestart, welke volledig bekostigd werd uit de donaties. In november keerde het gezin weer huiswaarts. Sindsdien heeft hij verschillende uitstapjes gemaakt en leefde behoorlijk op.

Eind mei ging het opnieuw mis. De tumoren bleken opnieuw gegroeid en vermeerderd te zijn. Hij werd opgenomen in het Sophia. Daar werd duidelijk dat het eindstation van behandelingen is genaderd. Hij leefde de laatste weken thuis en doet zelfs nog een uitstapje naar het Dolfinarium. In de avond van 13 juni is Jayden overleden.

De redacties van Spieke.nl en VPinfo.nl wenst alle betrokkenen enorm veel sterkte met het verlies van Kanjer Jayden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl