Kies uw favoriete LPF logo

logo-wedstrijdDe Lokale Politieke Federatie Spijkenisse is een partij waar U de dienst uitmaakt.

De politiek is er voor U en moet naar U luisteren en niet andersom, aldus de LPF. Transparant als ze willen zijn, willen zij dus een logo gemaakt door U.

De logo ontwerp wedstrijd van de afgelopen weken heeft 20 inzendingen opgeleverd. De actieve leden van de LPF hebben uit die 20 ontwerpen 8 favoriete logo’s gekozen. Komende week is het de beurt aan u om uit die acht logo’s te kiezen welk logo het beste bij de LPF past. De publieksuitslag is mede bepalend voor het winnende logo. Het winnende ontwerp wordt beloond met een Iris-cheque van 100 euro en op zondag 17 januari 2010 bekend gemaakt!

Voor een overzicht van de favoriete logo’s kunt u kijken op de website: www.lijstpimfortuynspijkenisse.nl

Stuur voor zondag 17 januari 2010 uw favoriete keuze, mét vermelding van de letter, naar het emailadres voorzitter@lpf-spijkenisse.nl of maak via de poll op de website een keuze.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl