Kinderen verbeteren aanzicht Waterland.

waterland01De brand die ruim een jaar geleden winkelcentrum Waterland verwoeste heeft er in ieder geval voor gezorgd dat winkelend publiek al maandenlang tegen een troosteloze vlakte aankijken.

Omringt door een manshoog hekwerk is het terrein een doorn oog van de winkeliers die sinds de brand flink minder omzet hebben.

Om het troosteloze aanblik een beetje op te vrolijken hebben kinderen van de diverse basisscholen in Waterland de afgelopen weken gewerkt aan een “kunstproject” dat vandaag is onthuld.

De komende maanden zal achter de hekken gestart worden met de nieuwbouw. Hierin komt opnieuw de C1000. Om meer parkeerplaatsen te krijgen wordt het mogelijk om op het dak van dit centrum te parkeren.

waterland02

waterland03 {youtube}dZkV2nGJefw{/youtube}

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl