Kolom van Gaathard: Wordfreud

gaathardHallooowwww vrienden. Hier een ekstra kolom van jullie geliefde altijd goedlachse wethouder. Ik zie dat er wat ophef is over mijn communicatie met mijn vrouw.

Het moet niet gekker worden. Mag ik niet eens meer met mijn snoezepoesje het hebben over mijn kind? En dat terwijl ik daarvoor Wordfreud gebruik.

gaathard-wordfreud

Ja, zal even opschreiven wat er gebeurde. Mijn vrouw liet mij weten dat onze kleine luiervolschijtert (56 punten) niet helemaal lekker was. En omdat mijn vrouw en ik meegaan met de tijd deden we dat via Wordfreud. Nou ik kan je zeggen, best lastig.

Het begon goed. Zij begon met POEP. Ik had als aanvulling: JEE waardoor het woord OJEE ontstond. Helaas leveren de JEE amper wat punten op. Nou en toen…. Ja toen was mijn vrouw weer aan de beurt. LAS legde zij neer. KUT dacht ik, POEP en PLAS. Dat wordt een nacht wakker blijven voor onze kleine zoon Joshua.

Erge is dat ik dan samen met mijn vrouw wakker moeten blijven. Eens kijken wat ik kon met de letters die ik zou kunnen gebruiken voor mijn volgende antwoord. De mogelijkheden waren: YETOXQ. Dat was best wel lastig, Ik heb toen aan mijn collega Willem-Jan Wijnfles om advies gevraagd en die antwoorde: Leg die EX neer. Eerst snapte ik het niet. EX, ik ga niet schijden van mijn vrouw omdat mijn zoon een nacht vol POEP en PLAS heeft.

Maar Willem-Jan zei, leg die EX achter de S en je krijgt SEX, goed voor 21 punten. En dat is mij toch lekker, SEX, ik heb het bijna iedere maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Bijna dan, meestal gaat het niet door. Dan is mijn vrouw te moe. Of ik zelf. Wisten jullie trouwens dat mijn vrouw een koosnaampje voor mij heeft? Nee, zal ik het verklappen? Ze noemt mij pinokkio. Iedere keer als ik lieg word mijn jongeheer langer. Niet doorvertellen he.

Helaas, Wordfreud is net als SEKS, Ik had het bijna. Bijna goed dus. Volgens Wordfreud is SEX niet goed en schrijf je SEKS. Best KUT dat ik die punten niet kreeg. Ik had gelijk Willem-Jan een stuk verrot hout naar zijn kop willen gooien. Zag dat namelijk bij Marja Moelijkskiachternaamski liggen.

Nou vrienden, nu weten jullie dus waarom die stomme foto in de krant staat. Je mag tegenwoordig niet eens meer op een moderne manier schreiven met je vrouw. Volgende keer maar een aangetekende brief naar der sturen. Want gelukkig hebben wij ook nog zo iets als het briefgeheim. Dan blijft mijn onderonsje met mijn vrouw tenminste buiten de krant

Nou de groetjes maar weer, tot de volgende keer.

Jullie geliefde en plucheplakkende wethouder

JG Gaathard


Voor meer koloms van Gaathard, klik hier 

Dit artikel is persiflerend, satirisch of parodiërend van aard.

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl