Korenmanifestatie seniorenkoren

hoogvliet-heerlijkheidOp woensdag 21 april wordt in Villa de Heerlijkheid aan de Herikweg te Hoogvliet een korenmiddag georganiseerd waaraan diverse koren uit de regio zullen meewerken.

De organisatie is in handen van het Seniorenkoor Westerstein uit Hoogvliet.

Verder werken mee: Seniorenkoor Nieuw Lekkerland, het Sterrenburgkoor en Stadspolderkoor uit Dordrecht, Ouderenkoor het Havenlicht uit Pernis, Ouderenkoor Euphonia uit Rhoon, Dorpskerkkoor en Westersteinkoor uit Hoogvliet. Algehele muzikale leiding is in handen van Arnold van der Heijde.

Naast een individueel optreden van de koren zullen zij ook samen enkele werken ten gehore brengen zoals het Korenlied 2010 en het Stedenlied Rotterdam met aan de piano Riet Dijkhuizen. Deze korenmanifestatie zal worden geopend door de portefeuillehouder Kunst en cultuur Marianne van der Ham. Aanvang van de manifestatie is 13.00 uur. De zaal is open vanaf 12.30 uur en de toegang is gratis.

Deze korenmiddagen worden de laatste jaren met groot succes in verschillende gemeenten gehouden en dit jaar is Hoogvliet aan de beurt. Het Westersteinkoor hoopt dat met deze middag weer een nieuwe muzikale traditie in Hoogvliet kan worden gestart. Het Westersteinkoor zal na deze middag ook een naamsverandering ondergaan n.l. Seniorenkoor Hoogvliet. Dit koor repeteert iedere woensdagmorgen van 09.30 uur tot 11.30 uur in de Serviceflat de Sluis aan de Cloese nr 9 te Hoogvliet. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met de heer Erkelens, secretaris van koor Westerstein, tel 010-4161415 of e-mail g.erkelens33@upcmail.nl .

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl