Kringloopwinkel Het Vervolg in Oostvoorne een overweldigend succes

Het regende pijpenstelen die 3e oktober toen onder grote belangstelling kringloopwinkel Het Vervolg in Oostvoorne werd geopend. De start was overweldigend en nu, na bijna 2 maanden, kan de conclusie getrokken worden: het loopt geweldig!

De belangstelling is erg groot vooral op de doordeweekse woensdagen. Een groot aantal mensen heeft inmiddels de winkel bezocht en heeft daar leuke of heel nuttige en bruikbare spullen weten te bemachtigen.
Zeker zo belangrijk is dat men de winkel ook weet te vinden om goede en bruikbare spullen af te geven. Het mes snijdt in dit geval aan 3 kanten: de klanten kunnen voor een leuke prijs iets leuks bij ons kopen. Daarnaast kunnen mensen die goede spullen over hebben en ook kwijt willen dit wekelijks bij Het Vervolg afgeven of 1x per maand op laten halen.

En waar het eigenlijk allemaal om te doen is: de PGO wordt financieel gesteund omdat de opbrengst van Het Vervolg voor een belangrijk deel bestemd is voor het onderhoud en restauratie van de Dorpskerk.
Dit alles is vooral te danken aan de enorme inzet van veel vrijwilligers. Mensen die in de winkel helpen bij het verkopen of helpen ingeleverde spullen uit te zoeken en de winkel inrichten. En de aparte ophaalploeg die maandelijks diverse adressen afgaan op spullen op te halen.

Het succes tot nu toe is echter geen reden om achterover te gaan leunen. Het Vervolg is afhankelijk van de aanlevering van goede spullen.

De kringloopwinkel is elke woensdag geopend van 13:30 – 16:00 en 19:00 – 20:30 uur.
en elke laatste zaterdag van de maand van 10 – 13 uur.
Voor meer informatie: www.kerkoostvoorne.nl. Mail: kringloop@kerkoostvoorne.nl 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl