Kringloopwinkel Rataplan strijkt neer in Spijkenisse

rataplanNog een week te gaan en dan heeft Spijkenisse er een nieuwe winkel bij. Geen winkel voor de nieuwste snufjes, de laatste mode uit Parijs of Londen maar een winkel waarin kleding en meubelen verkocht worden voor een tweede leven.

Kringloopketen Rataplan opent haar nieuwste vestiging aan de Groene Kruisstraat 4 te Spijkenisse.

Met 2500m2 wordt dit de grootste Rataplan Kringloopwinkel. Dit zal niet lang de grootste winkel blijven, in Amsterdam staat de volgende winkel al gepland met 4000m2 oppervlakte.

Stichting Rataplan, welke de winkels exploiteert, biedt werk aan mensen met een arbeidshandicap of grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het is betaald werk dat in Spijkenisse gedaan wordt door mensen van de Welplaat en Reinis.

De nieuwe winkel wordt geopend door wethouder Mourik en het winkelende publiek kan vanaf 2 februari terecht bij de kringloopwinkel.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl