Let op uw snelheid

30kmDinsdagochtend hebben de gemeente en de politie een nieuwe verkeerscampagne gelanceerd in het kader van de verkeersveiligheid.

De gemeente Spijkenisse en de politie zijn begonnen met een nieuwe verkeerscampagne. De opzet van de verkeerscampagne bestaat uit het informeren van de bewoners per brief en diverse verkeerscontrole waarbij ondermeer gelet wordt op snelheidsovertredingen.

De gemeente heeft daarbij diverse snelheidssmileys geïnstalleerd in de campagnewijken (deze smiley gaat lachen wanneer de juiste snelheid gereden wordt).

In het kader van de verkeerscampagne zijn diverse controles uitgevoerd: Op de Hoeklaan in Spijkenisse geldt een maximale snelheid van 30 km/h. Hier zijn 22 mensen bekeurd waarvan de hoogst gemeten snelheid 50km/h was.

Op de Hekelingsweg geldt een maximale snelheid van 50km/h. Hier zijn 15 snelheidsovertredingen gemeten waarvan de hoogst gemeten snelheid 68 km/h was. Op de Pelikaanhoek waren geen snelheidsovertredingen gemeten. Agenten kregen vele positieve reacties van wijkbewoners, maar ook van overtreders.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl