Loonsverhoging voor werknemers Van der Ent verhuizingen

FNV Bondgenoten heeft een cao-akkoord bereikt met Van der Ent BV- en Stoof Verhuizingen BV uit Spijkenisse en Breda. De zeventig werknemers krijgen drie procent loonsverhoging per 1 oktober 2014.

Na maandenlange acties door het hele land van werknemers uit de sector Transport en Logistiek voor een goede cao met een fatsoenlijke loonsverhoging, is nu opnieuw een individuele transportwerkgever overstag gegaan.

Werkgeversorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) weigert al maanden te onderhandelen met de vakbonden over een nieuwe cao voor de 140.000 werknemers in het beroepsgoederenvervoer. TLN biedt nul procent loonsverhoging.

Het bedrijf wilde ook de vrijwillige crisis Tijd-voor-Tijd regeling graag voortzetten, wat zonder cao afspraak niet mogelijk was. De regeling houdt in dat per werknemer maximaal tachtig uur aan overwerk wordt opgespaard, dat door de werkgever kan worden ingezet op momenten dat het rustig is.”

Van der Ent verhuizingen is een middelgroot verhuisbedrijf uit Spijkenisse en Breda. Het bedrijf biedt een full-service verhuispakket aan en is werkzaam op de particuliere markt; doet projectmatige verhuizingen; en internationale verhuizingen.

Van der Ent en Stoof verhuizingen hebben tezamen ruim 70 medewerkers die onder genoemde cao-afspraken vallen.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl