Maak een goed voornemen: leer bridgen

Bridgen is elke keer weer een sociale happening.

Het is niet alleen buitengewoon gezond voor de geest, zoals neuroloog Dick Swaab in zijn bestseller ‘Wij Zijn Ons Brein’ tot in details uitlegt, maar stimuleert ook het onderlinge, sociale contact en is ideaal voor de gezellige ontspanning.

Maak daarom een goed voornemen voor 2013: leer bridgen.

En als u er al vertrouwd mee bent, ga bridgen bij Niet-roken vereniging Kleiburg in ’t Dijkchuis in Vierpolders. Voor beginners organiseert Kleiburg wederom een cursus startersbridge, die op maandagavond 14 januari in ’t Dijckhuis van start gaat. De cursus bestaat uit 12 avonden (19.30 โ€“ 22.00 uur) en wordt afgesloten met een slotdrive. Voor de maandagavond hebben we 8 aanmeldingen. Genoeg om te beginnen maar we willen er nog meer.

Voor de cursus op woensdagmiddag die eventueel op 16 januari een aanvang neemt (13.30 โ€“ 16.00 uur) hebben wij nog onvoldoende inschrijvingen ontvangen. Zodra we er 8 hebben, staat ook die cursus op de rol.

De kosten bedragen 75 euro inclusief alle lesmateriaal. De cursus wordt gegeven door Wim en Lydia Lesterhuis met assistentie van Els Venekamp. Alle cursisten worden uitgenodigd deel te nemen aan de traditionele zomeravonddrives van Kleiburg die half mei na afloop van de diverse competities van start gaan. Op die drives wordt een speciale lijn gereserveerd voor de cursisten zodat ze onder begeleiding rustig kunnen oefenen.

Voor inlichtingen kunt u bellen met Wim en Lydia Lesterhuis, 0181 โ€“ 31 40 69. Of mailen naar startersbridge.kleiburg@gmail.com Als u meer over onze club wilt weten, ga dan naar onze website www.nrbv-kleiburg.nl , daarop staat alle informatie over de zes dagdelen (3 avonden, 3 middagen) waarop wij voor onze 400 leden een gezellige competitie organiseren.

Aarzel niet, leer of ga bridgen. Het is een investering waaraan u heel lang plezier kunt beleven.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl