Medewerkers frietproducent halen veel geld op voor goed doel

farmfrietjesMedewerkers van Farm Frites hebben zich op sportieve wijze ingezet voor het goede doel en daarmee een totaal van 56.000 euro ingezameld ten behoeve van onderzoek naar kanker.
Kanker is een ziekte die veel families treft. Als familiebedrijf schenkt Farm Frites in haar maatschappelijk verantwoord ondernemen-programma veel aandacht aan deze ziekte.

Afgelopen week stonden twee belangrijke sportevenementen op de agenda:
Op woensdag en donderdag, 5 en 6 juni, vond de “Alpe D’Huzes” plaats. Een uitdaging voor veel wielerliefhebbers om zo veel als mogelijk de Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. De 8 Farm Frites-collega’s hebben de slogan “opgegeven is geen optie” erg letterlijk genomen. In totaal hebben zij 39 keer de top van de Alpe d’Huez bereikt. Voor de thuisblijvers een indrukwekkende prestatie, voor de deelnemers een onuitwisbare herinnering.
De thuisblijvers hebben echter ook niet stil gezeten. 16 Farm Frites-dames hebben afgelopen zondag 9 juni de Ladies Run in Rotterdam gelopen. Opgedeeld in 3 teams hebben de dames deelgenomen aan de 5 kilometer business run. In totaal deden 79 teams mee; de Farm Frites-teams zijn respectievelijk op de 40ste, 24ste en zelfs de 1ste plaats geëindigd!

Zowel de wielrenners als de hardloopsters hebben een prestatie neergezet van wereldklasse! En het resultaat liegt er niet om. De sponsoren van de teams hebben het mogelijk gemaakt dat er een behoorlijk bedrag beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker. Een extra motivatie om de teams weer in te schrijven voor de volgende edities.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl