Milieucontrole op Voorne-Putten

Gisteren controleerde de polite in Spijkenisse en een deel van Hellevoetsluis weg- en watergebruikers. Tussen 14:00 en 23:00 zijn er in totaal 85 bekeuringen uitgeschreven.

Van de 45 gecontroleerde vissers bleken er negen in overtreding te zijn. Zij kregen onder andere een geldboete voor het varen zonder vaarbewijs en het waterski├źn waar dat niet is toegestaan.

Er zijn zes personen bekeurd voor het los laten lopen van hun hond in een natuurgebied. Ook werden er bekeuringen geschreven voor het rijden met een motorvoertuig in een vogelrustgebied, in drie gevallen werden personen bekeurd voor het plegen van onzedelijke handelingen in het openbaar.

Ook quad rijden in een natuurgebied, op een verboden plaats kamperen, het gooien van afval op de grond, en openbare dronkenschap werden bekeurd.

In de Voordelta op zee zijn er illegale fuiken aangetroffen. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld naar de mogelijke eigenaar van deze fuiken.
Op een natuurterrein stonden 125 wietplanten. Deze zijn in beslag genomen voor vernietiging.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl