Moord met vraagtekens

moordplaats02Rond het middaguur rondde de technische recherche het sporenonderzoek aan de schubbebeursedijk af. Op de plaats waar dinsdagavond een 50 jarige vrouw uit Spijkenisse werd vermoord is de afgelopen dagen gezocht naar sporen die meer kunnen vertellen over de moord.

Haar man (64) raakte bij het voorval licht gewond en mocht na een behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

Inmiddels is de man ook verhoord door de politie. Gisterenmorgen is het stoffelijk overschot door een lijkwagen opgehaald nadat het een hele nacht afgedekt heeft gelegen.

moordplaats01Vooralsnog wordt de man als slachtoffer gezien. Niet als verdachte. In het belang van het onderzoek wordt door de politiewoordvoerder geen verdere uitspraken gedaan.

Ook op de plek waar het drama zich afspeelde, hult men zich in stilzwijgen. “het enige wat wij zeker gezien hebben is een stapel haardhout en veel condooms” zo mompelde een aanwezige rechercheur. De plaats staat erom bekend dat het in de nachtelijke uren met name mannen aantrekt die daar onderling hun behoeften bevredigen.

Update: 64 jarige man aangehouden

moordplaats03

 

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl