Muzikaal optreden in het Alzheimer Café

duo-weetiknietmeerOp 18 december 2012 is het jaar weer op een bijzondere wijze afgesloten met een optreden van het muzikale duo Guido & Guido.

” De kracht van Liefde” is een muzikaal programma rondom dementie en liefde. De liedjes namen de bezoekers mee langs de gevoelens van verlies, eenzaamheid en jaloezie en eindigden bij de kracht van de liefde.

De mooie melodieën van bekende Nederlanders zoals Ramses Shaffy, Toon Hermans, en ook het nummer van Joep van ’t Hek, ” meneer Alzheimer” werden ten gehore gebracht. Tezamen met een paar mooie franse chansons leverde dit de bezoekers meerdere keren kippenvel momenten op.

De liedjes werden aan elkaar geregen door korte verbindende teksten die voor velen herkenbaar waren. In het Alzheimer Café wordt vaak gesproken over emoties en gevoelens rondom het proces dementie maar door de combinatie van zang en prachtig pianospel kwamen deze emoties nu ook op een andere wijze bij de mensen binnen.

Het duo treedt veel op in Alzheimer Café’s en staan garant voor een mooie sfeervolle avond.
Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft. Locatie is de ontmoetingsruimte “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl