Natuurexpeditie Quackjeswater

Q-waterZondag 28 april zijn natuurminnende wandelaars van harte welkom bij de expeditie die Natuurmonumenten organiseert in Voornes Duin. Het voorjaar is op gang en planten komen tot bloei.

Dieren laten van zich horen, ze geven door zang of sporen hun territorium aan. De gids vertelt u alles over de historie van het duin, de vogels en de plantenrijkdom tijdens deze gevarieerde wandeling.

De wandeling begint om 10.00 uur en duurt ca. 2 uur. De start is de parkeerplaats Quackjeswater aan de Duindijk (routebeschrijving op www.natuurmonumenten.nl). Trek stevige schoenen aan en neem de verrekijker mee! Wel zin maar geen tijd op 28 april? Natuurmonumenten organiseert de komende maanden meerdere excursies op Voorne. Kijk op de website!

Vooraf aanmelden voor de wandelexcursie is noodzakelijk. Dit kan via de website van Natuurmonumenten, www.natuurmonumenten.nl/agenda of telefonisch bij VVV Zuid-Hollandse Eilanden, 0181-472 662. De kosten van de excursie bedragen voor leden € 4,00 (neem de ledenpas mee!), voor niet leden € 7,00 en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,00

1 Reactie

  1. henk hoogenboom

    De foto met de lepelaars boven dit stuk zou ik graag opnemen in een boek over Aquatische ecologie. Kun je me vertellen of dit mogelijk is en of de foto ook in een hogere resolutie (aantal pixels) leverbaar is.

    vriendelijke groeten

    Henk Hoogenboom

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl