Natuurverwondering bij het Quackjeswater

quackjeswater2Zondag 10 juni zijn natuurminnende wandelaars van harte welkom bij de excursie die Natuurmonumenten organiseert naar het Quackjeswater, in Voornes Duin. In deze tijd van het jaar zingen de vogels er lustig op los.

Lepelaars voeren hun jongen en bloemen staan in bloei. Mooie ingrediënten voor een gevarieerde excursie rond dit duinmeer.

Een gids van Natuurmonumenten vertelt u alles over de historie, vogels en planten. De wandeling begint om 10.00 uur en duurt ca. 2 uur. De start is bij de parkeerplaats Quackjeswater aan de Duindijk in Rockanje (routebeschrijving op www.natuurmonumenten.nl). Trek stevige, waterdichte schoenen aan en neem de verrekijker mee!

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor de wandelexcursie is noodzakelijk. Dit kan via de website van Natuurmonumenten, www.natuurmonumenten.nl of telefonisch bij VVV Zuid-Hollandse Eilanden, 0181-472 662. De kosten van de excursie bedragen voor leden € 4,00 (neem de ledenpas mee!), voor niet leden € 7,00 en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,00

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl