NietEurobruggen? Nu door met aanpakken!

brug-6december1Marginaal onderhoud, het staat zo letterlijk in de plannen voor de komende jaren als het gaat om het onderhoud van de vele bruggen in de bestaande wijken. Alleen dan aanpakken als er wat aan de hand is. En er is wat aan de hand!

Weet u nog dat wij een paar weken geleden repten over die drie (3) planken op de brug bij de Kikkerveen. Deze drie moesten de rotte vervangen. Vorige week constateerde wij dat er weer wat planken verrot waren. Wij dachten aan een stuk of 10 maximaal.

De waarheid is echter veel erger. 25 planken zijn aangevinkt om te worden vervangen. VIJFENTWINTIG ! Wij hebben het haast over één derde van het complete loopvlak. Onze vraag is: wat gaat men doen? Gaat men nu weer de boel oplappen, en kunnen wij over een paar weken weer nieuwe door en door verrotte planken melden? Of neemt men vandaag tijdens het collegeoverleg het besluit om het goed te doen. Compleet vervangen.

Nog voor er een sneeuwvlokje gevallen is? Want alleen compleet vervangen lost het probleem op. Haal maar wat budget ergens vandaan, dat lukt voor het nieuwe theater ook met gemak.

Mario Guagliardo

P.s. naast de 25 aangemerkte verrotte planken, constateerde ik ook 2 loszittende planken. Deze zijn niet aangemerkt.
P.s.2 de geplaatste foto’s zijn van hedenochtend 

brug-6december2

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl