Nieuw gemeenteraadslid voor InwonersBelang Hellevoetsluis

Wendy-Kamstra-van-Leeuwen-IBHTijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 7 februari 2013 is mevrouw W. (Wendy) Kamstra – van Leeuwen geïnstalleerd als nieuw gemeenteraadslid voor de fractie van Inwonersbelang Hellevoetsluis.

Wendy gaat de plaats opvullen die is ontstaan na het overlijden van Dhr. P.M. van der Kooij.

Wendy was al eerder korte tijd raadslid voor de fractie van IBH en kreeg tijdens de afgelopen verkiezingen veel steun vanuit de hellevoetse bevolking. Omdat Wendy zich destijds eerst wilde richten op haar maatschappelijke carrière en het moederschap heeft zij zichzelf tot nu toe nog niet op de voorgrond begeven. Wendy zal zich als raadslid voor Inwonersbelang Hellevoetsluis binnen de commissie zorg, welzijn & onderwijs (ZWO) vooral met onderwerpen rond jeugd en jongeren gaan bezig houden.

Met de installatie van Wendy Kamstra – van Leeuwen wordt een stap gezet naar de door IBH gewenste verjonging van de gemeenteraad. De fractie van Inwonersbelang is ervan overtuigd dat Wendy, met haar energie en enthousiasme een welkome aanvulling zal zijn voor de Hellevoetse gemeenteraad.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl