Nieuw telefoonnummer 14 0181 wordt al volop gebruikt

 

Sinds januari 2012 is de gemeente Hellevoetsluis bereikbaar voor haar burgers via het telefoonnummer 14 0181. Dit nummer is meer dan slechts een gemakkelijk te onthouden telefoonnummer. Gemeenten die op het 14+ netnummer zijn aangesloten, staan voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. Dat geldt ook voor gemeente Hellevoetsluis.

De gemeente deelt het nummer met de gemeenten Bernisse, Brielle, Spijkenisse en Westvoorne. In de eerste maand (januari) zijn er al 1178 telefoontjes via het nieuwe regionale telefoonnummer 14 0181 binnengekomen, in februari 1576. Hellevoetsluis neemt daarmee de koppositie van de vijf deelnemende regiogemeenten in, in totaal hebben 2017 inwoners uit deze regio in januari gebeld met het 14+ nummer (2397 in februari).

Wethouder de Jongh (portefeuille dienstverlening): “Het is goed om te merken dat het nieuwe nummer nu al zo goed bekend is bij de inwoners. Intensieve communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Naast de invoering van dit nieuwe nummer, hebben  we onlangs onze website vernieuwd. En we blijven actief aan de slag om de dienstverlening verder te verbeteren. “

Kijk voor meer informatie over de gemeente Hellevoetsluis op www.hellevoetsluis.nl  of neem contact op met Miranda Roest, Afdelingshoofd Publiekszaken/Programmamanager Dienstverlening, via 14 0181. 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl